Jeg definitivt ble lei av å prøve å finne en vaktmester

som ville komme inn på kontoret for et par timer i måneden på en rimelig pris. For året eller så, derfor bestemte jeg meg for å gjøre jobben selv, og har funnet ut en måte å gjøre det med ut å bli oppbrukt eller ergerlig.

Akkurat her er noen anbefalinger som vil spare deg for tid og penger på temaet rengjøring av kontor:

1. Forsyninger og Gear - Jeg kjøpte flere elementer for å holde i min lagringsplass, slik at de er praktiske. En fjærkost, søppelsekker, papirhåndklær og luftrenser er omtrent alt du trenger. Den eneste del av utstyret som jeg har er ofte en ny oppreist støvsuger med vedlegg.

2. Regelmessig vedlikehold - Når hver kunde forlater etter en avtale, jeg raskt sjekke rommet for ting som må vurderes. Tomme flasker er plass inne i en pose rundt døren avtale med akkurat der de ikke kan ses. Putene er rettet rundt verds seter. Binders eller biter av papir rundt gulvet blir plukket opp for hånd. Bøkene er rettet. Dette krever bare et par minutter, men gir overlegen presentasjon for den etterfølgende kunde.

tre. Reaktive oppgaver - jeg tømme søppeldunker etter at de er omtrent halvparten fullført. Du vil finne fire i min suite av kontorer slik at en bestemt massiv svart søppelpose er ikke bare tilstrekkelig for disse, men i tillegg gjør det mulig for meg å tømme shredder på samme tid. Når jeg forlater kontoret på slutten med dagen, tar jeg en pose med meg for papirkurven.

Hvis det er et must vakuum - Jeg vakuum. Det er typisk vær-relaterte oppgave som skjer når folk tar i snø eller gjørme på skoene sine. Hovedsakelig fordi jeg har en matte på innsiden av døra, og ofte arbeider i sokk-fot, har jeg lagt merke til at kundene generelt ta av seg skoene og la dem rundt matten. Det hjelper!

fire. "No show" dusting - Det krever bare en håndfull minutter til støv hver eneste av mine tre rom. Normalt kan jeg omfattende dette i løpet av en bestemt avtale tid når kunden avbestiller eller ikke viser. Ganske mange anledninger, har jeg oppdaget at jeg faktisk kan gjøre en bestemt plass på et tidspunkt inne i en pause mellom mine avtaler.

De fleste av mine klientellet er voksne så vil du oppdage sjelden noen fingeravtrykk eller klissete flekker, men når noen synes, kan en fuktig klut slette dem i løpet av minutter.

Hvis jeg trodde at jeg måtte tilbringe en time eller to på slutten av en lang og travel uke for å rydde kontoret, jeg sannsynligvis ikke ville være fornøyd med det. Bryte arbeidet ned til små oppgaver som kan bli spredt gjennom uken, likevel, er definitivt en enkel og tilfredsstillende måte å gjennomføre elementer etter at de virkelig trenger å bli utført. I tillegg reduserer det kostnadene ved å konvertere mindre perioder i produktiv virksomhet.

Forresten, vet du ønsker å lære mye mer om eskalerende virksomhetens fortjeneste rask?

Hvis det er tilfelle, laste ned min splitter nye mini-bok "Oppdag hemmelighetene til stigende profitt ved å åpne din bedrift FOR SUKSESS" her:

Vaktmester løsninger for å holde det rent


På temaet kommersiell rengjøring, omtrent hver utvikle og arbeidsområde har sitt eget sett av krever og spesifikasjoner til riktig bevare et sanitæranlegg og hyggelig atmosfære. Akkurat som helsetjenester kontor renhold må overholde spesifikasjonene som de fra hippa, restauranter har sitt eget sett med krav som bør følges, slik at du kan møte regjeringens generelle helse avdeling spesifikasjoner og holde shoppere beskyttet og fornøyd nok til å returnere.

Holde en konsekvent ren dining atmosfære for gjester fra restauranten i tillegg til en ren og hygienisk kjøkken og forberedelse plassering for personell er virkelig et behov for å i restaurantmarkedet. Får organiserte rutiner og systemer i stedet for hver dag, hver uke, vil og månedlige rengjøringsoppgaver aktiver make holde restauranten kontinuerlig rengjør en mye enklere prosess. Mange restauranteiere velger å holde seg til det de kan være gode på for eksempel oppskrift skapelse, matlaging og kundeservice og la rengjøringsoppgaver til en ekspert industriell rengjøring.

Flere rengjøringsoppgaver bør utføres gjennom hvert skift på en restaurant, særlig i kjøkkenet. Børsting griller blant matlaging fjærfe, rødt kjøtt og fisk, tørke ned prep steder og måltider linje, bytte ut skjærebrett, desinfiserende og skifte vann og rengjøring verktøy og tømme søppelkasser er alle saker som skal utføres gjennom hele driftstimer en restaurant. Arbeidere bør være utdannet til å utføre disse faktorene for å kunne passere velvære avdeling krav.

Industriell rengjøring selskaper vanligvis kommer inn i restauranter snart etter timer hver dag for å oppnå hver dag rengjøringsoppgaver. Everyday restaurantrengjøringsoppgaver inneholde faktorer som inkluderer rense ut fett feller, endre ut folie liners av griller, Flattops og områder, vaske gulv matter, desinfiserende alle overflater, vask hvitevarer inkludert kan openers, og rengjøring ovner og gryter. De er bare noen av de mange stedene som bør tas opp når opprettholde en restaurant ren. Besitter en vaktmester organisasjon kommer i ved stengetid hver dag gjør at restauranteiere å outsource noen av plikten som følger med å opprettholde en restaurant.

Spiserom bør også holdes opp ordentlig. Åpenbart er tabeller rengjort mellom hver forbruker og typisk gulv rundt bordene bør rengjøres også. Holde renslighet er viktig å holde kundene glad og sunn. Ved stengetid, vil spisestuen må ha betydelig mer oppmerksomhet for å få det rengjort og renset for neste dags småbedrifter. Når utsiktene er borte, er spisesteder ofte feid, vasket og støvsugd med ut å forstyrre spise kompetanse. Bord sammen med andre overflater i spise regioner kan da bli renset også.

Typiske rengjøring husarbeid utført ukentlig og måned til måned er en fin tid for deg å få inn kommersielle rengjøringsmidler som er spesialister erfarne på å få renhold utføres ideelt. Deliming av vasker og kraner, rengjøring ovner og sluk rengjøring må fylles ut ukentlig. Noen områder som kan håndteres månedlig innlemme renhold frysere, vaskemaskiner tak og vegger, og vask bak ovn, komfyr, gryter for å kutte ned på fett bygge opp.

Holde en restaurant rent er egentlig et ikke omsettelig krav. Slippe ballen innenfor dette stedet kan føre til katastrofer alt fra dårlig smaker maten til farlig matforgiftning. Enten scenario vil helt sikkert føre til en rask slutt på kjøperen tilfredshet og trolig død av din restaurant. Tenke å legge til budsjettet midler til å få en erfaren rengjøring å finnes i og hjelp dine ansatte opprettholde en ren og sunn beliggenhet for de ansatte å arbeide og for forbrukerne å spise.